Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1638
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1408
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1544
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1638
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1408
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1431
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1544
Składniki
Ziemniaki dobrze wyszoruj, ułóż na blaszce, skrop olejem i piecz 40/45 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni. ciepłe natnik wzdłuż tak, żeby umieścił się w nich farsz.
osącz fasolę, szpinak przelej wrzątkiem, a następnie odciśnij i dodaj do fasoli razem z pokrojoną szynką i pestkami granatu (do smaku można dorzycić przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku) dodaj łyżkę oleju.
sałatką nafaszeruj upieczone ziemniaki, na każdym ułóż po łyżeczce serka śmietankowego i posyp koperkiem.