Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 344
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1417
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 344
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1417
Składniki
Ziemniaki dobrze wyszoruj, ułóż na blaszce, skrop olejem i piecz 40/45 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni. ciepłe natnik wzdłuż tak, żeby umieścił się w nich farsz.
osącz fasolę, szpinak przelej wrzątkiem, a następnie odciśnij i dodaj do fasoli razem z pokrojoną szynką i pestkami granatu (do smaku można dorzycić przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku) dodaj łyżkę oleju.
sałatką nafaszeruj upieczone ziemniaki, na każdym ułóż po łyżeczce serka śmietankowego i posyp koperkiem.