Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 96
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 567
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 96
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 567
Składniki
Ziemniaki dobrze wyszoruj, ułóż na blaszce, skrop olejem i piecz 40/45 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni. ciepłe natnik wzdłuż tak, żeby umieścił się w nich farsz.
osącz fasolę, szpinak przelej wrzątkiem, a następnie odciśnij i dodaj do fasoli razem z pokrojoną szynką i pestkami granatu (do smaku można dorzycić przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku) dodaj łyżkę oleju.
sałatką nafaszeruj upieczone ziemniaki, na każdym ułóż po łyżeczce serka śmietankowego i posyp koperkiem.