Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaki zapiekane z pomidorkami koktajlowymi i cukinią z dodatkiem czosnku są bardzo smaczne i aromatyczne.
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 3287
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 319
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 188
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 3287
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 319
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 188
Składniki
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, wymieszać z oliwą. Ziemniaki obrać i ugotować na pół miękko w osolonej wodzie, odcedzić. Wsypać do naczynia żaroodpornego, oprószyć pieprzem i mieloną papryką.
Cukinię ze skórką pokroić w kostkę, dodać do ziemniaków.
Wsypać umyte pomidorki koktajlowe. Skropić oliwą z czosnkiem, wymieszać.
Włożyć do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i piec około 20 minut. Przed podaniem posypać świeżym oregano.