Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaki zapiekane z pomidorkami koktajlowymi i cukinią z dodatkiem czosnku są bardzo smaczne i aromatyczne.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 573
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18455
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 79
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 59
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 573
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18455
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 79
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 59
Składniki
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, wymieszać z oliwą. Ziemniaki obrać i ugotować na pół miękko w osolonej wodzie, odcedzić. Wsypać do naczynia żaroodpornego, oprószyć pieprzem i mieloną papryką.
Cukinię ze skórką pokroić w kostkę, dodać do ziemniaków.
Wsypać umyte pomidorki koktajlowe. Skropić oliwą z czosnkiem, wymieszać.
Włożyć do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i piec około 20 minut. Przed podaniem posypać świeżym oregano.