Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaki zapiekane z pomidorkami koktajlowymi i cukinią z dodatkiem czosnku są bardzo smaczne i aromatyczne.
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 41
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 115
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 456
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32643
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 88
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 126
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 41
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 115
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 456
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32643
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 88
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 126
Składniki
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, wymieszać z oliwą. Ziemniaki obrać i ugotować na pół miękko w osolonej wodzie, odcedzić. Wsypać do naczynia żaroodpornego, oprószyć pieprzem i mieloną papryką.
Cukinię ze skórką pokroić w kostkę, dodać do ziemniaków.
Wsypać umyte pomidorki koktajlowe. Skropić oliwą z czosnkiem, wymieszać.
Włożyć do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i piec około 20 minut. Przed podaniem posypać świeżym oregano.