Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staram się wykorzystywać sezonowe warzywa, a więc czas na cukinie i paprykę.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232054
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232054
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, lekko rozbijamy. 2. Paski boczku układamy na około formy podłużnej.
3. Układamy jeden pasek cukinii.
4. Następnie połowę mięsa. 5. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
6. Następną warstwą jest drobno pokrojona papryka.
7. Paprykę smarujemy serkiem.
8. Ponownie pasek cukinii.
9. Następnie pozostałe mięso. 10. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
11. Na koniec pasek cukinii.
12. Boczek zawijamy, przykrywając górę. 13. Zapiekamy 35 minut w 180 °C.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.