Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zapraszam na prostą i szybką w przygotowaniu rybkę, ale za to bardzo wyrazistą i aromatyczną. Propozycja idealna dla osób zapracowanych, którzy nie mają zbyt wiele czasu na przygotowanie obiadu, a chcą zjeść smacznie i zdrowo :)
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 573
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18453
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 76
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 57
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 573
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18453
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 76
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 57
Składniki
Filet z łososia pozbawiamy skóry i dzielimy go na mniejsze kawałki. Oliwę łączymy z sokiem z cytryny, dodajemy szczyptę kurkumy oraz cukier i dokładnie mieszamy. Powstałą marynatą nacieramy kawałki ryby, oprószamy je z obu stron solą, grubo mielonym pieprzem oraz startą skórką cytrynową, a następnie odstawiamy na chwilę dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Ryby smażymy na maśle klarowanym przez około 2 minuty z każdej strony. Życzę smacznego! :)