Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa potrawa na lekki obiad.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2738
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6399
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2738
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6399
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić i podsmażyć na oleju. Następnie wsypać ryż, kurkumę i zeszklić cały czas mieszając. Wlać połowę bulionu i gotować powoli przez 10 minut. W trakcie gotowania wlewać porcjami pozostały bulion. Dodać pokrojone łodygi selera i gotować jeszcze przez 20 minut. Całość doprawić do smaku i podawać.