Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 947 Ocena: 11415
Dodano: 30.06.2020
Odsłon: 1690
3-4 os. | 60 min | łatwe | przystępne |
1. Żołądki czyścimy i kroimy w plasterki, zalewamy wodą, solimy i gotujemy około godziny
2. Warzywa chińskie prużymy na rozgrzanym oleju, solimy, wlewamy sos sojowy i podlewamy szklanką wody
3. Żołądki po ugotowaniu odlewamy z wody i łączymy z warzywami
4. Wsypujemy fix do potraw chińskich i chwilę gotujemy
5. Podajemy z ryżem
6. Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

fafiatko 01 lipca 2020Zgłoś do usunięcia
Pyszności ze świetnymi dodatkami!1 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 30 czerwca 2020Zgłoś do usunięcia
Bardzo lubię podroby,muszę zrobić wg.Twojego pomysłu:) Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz