Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest bardzo pyszne, podane z ryżem, nie tylko można podać na obiad, ale również na uroczystą kolację.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117566
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8148
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3048
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1829
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1404
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117566
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8148
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3048
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1829
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1404
Składniki
1. Żołądki czyścimy i kroimy w plasterki, zalewamy wodą, solimy i gotujemy około godziny 2. Warzywa chińskie prużymy na rozgrzanym oleju, solimy, wlewamy sos sojowy i podlewamy szklanką wody
3. Żołądki po ugotowaniu odlewamy z wody i łączymy z warzywami 4. Wsypujemy fix do potraw chińskich i chwilę gotujemy
5. Podajemy z ryżem 6. Smacznego