Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest bardzo pyszne, podane z ryżem, nie tylko można podać na obiad, ale również na uroczystą kolację.
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 177
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 140
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 177
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 140
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
1. Żołądki czyścimy i kroimy w plasterki, zalewamy wodą, solimy i gotujemy około godziny 2. Warzywa chińskie prużymy na rozgrzanym oleju, solimy, wlewamy sos sojowy i podlewamy szklanką wody
3. Żołądki po ugotowaniu odlewamy z wody i łączymy z warzywami 4. Wsypujemy fix do potraw chińskich i chwilę gotujemy
5. Podajemy z ryżem 6. Smacznego