Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesteś wielbicielem podrobów, to mam dla Ciebie idealny przepis, nie jadłam jeszcze tak pysznego dania. Wystarczy kilka składników do przygotowania tak pysznego dania a co najważniejsze bardzo prosto się przygotowuje. Spróbuj i przekonaj się.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 58
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 190
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 120
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 58
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 190
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 120
Składniki
1. Żołądki myję, kroję w plasterki, przekładam do garnka, zalewam wodą i gotuję z dodatkiem Vegety. 2. Cebulę obieram drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą. 3. Grzyby łączę z ugotowanymi żołądkami, wlewam sosy meksykańskie, chwilkę gotuję. 4. Danie gotowe, podaję z ryżem. 5. Smacznego.