Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spróbuj wspaniałych kurzych żołądków z pieczarkami.Wyśmienite danie na każdą okazje
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 738
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22775
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15150
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4864
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45511
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 738
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22775
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15150
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4864
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45511
Składniki
Żołądki myję, wkładam do garnka, wlewam 1 i 1/2 l wody, wsypuję przyprawę jarzynową. Gotuję żołądki, po czym wyjmuję z wywaru, kroję w paski.
Pieczarki czyszczę, duszę na oleju. Osobno duszę w 1/2 szkl. wywaru pokrojoną w plastry cebulę. Dodaję pokrojone pomidory.
Wszystkie składniki łączę, na koniec przyprawiam do smaku pieprzem. Danie najlepiej smakuje z ryżem.