Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie zrazy najlepiej smakują z kluskami Śląskimi lub kopytkami.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 75
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2615
Polecam.
Odsłon: 477
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 699
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2008
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 75
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2615
Polecam.
Odsłon: 477
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 699
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2008
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Na środku każdego kawałka mięsa układamy po plasterku papryki żółtej, czerwonej oraz ogórka.
3. Zawijamy robiąc roladki. 4. Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju.
5. Na drugiej patelni prużymy pokrojoną drobno cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek.
6. Podlewamy szklanką wody i przekładamy podsmażone roladki, prużymy do chwili aż mięso będzie miękkie.
7. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy, doprawiamy papryką ostrą.
8. Sos zagęszczamy śmietaną rozrobioną z 1 łyżką mąki pszennej i łyżeczką mąki ziemniaczanej.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.