Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne polskie danie czyli nadziewana wołowina
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5676
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 957
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36967
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5676
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 957
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36967
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 115
Składniki
Marynara: połączył jogurt, paprykę słodką, majeranek i rozmaryn
Rozbić kawałki mięsa wołowego (najlepiej karkówki bo jest tłusta)
Mięso wrzucić do marynaty.
Kroimy nadzienie: serek, ogórki i słoninkę na paski. Układamy na wołowinie i zwijamy
Zawijamy mięso z dodatkami w środku.
Podsmażamy zrazy na oleju.
Przekładamy do innego naczynia zalewamy wodą, dorzucam liście laurowe i duszę pod przykryciem.
Na patelni podsmażam cebulkę, potem krótko czosnek. Polewam nimi zrazy jak się uduszą. Smacznego !