Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne polskie danie czyli nadziewana wołowina
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2557
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 406
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2557
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 406
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Składniki
Marynara: połączył jogurt, paprykę słodką, majeranek i rozmaryn
Rozbić kawałki mięsa wołowego (najlepiej karkówki bo jest tłusta)
Mięso wrzucić do marynaty.
Kroimy nadzienie: serek, ogórki i słoninkę na paski. Układamy na wołowinie i zwijamy
Zawijamy mięso z dodatkami w środku.
Podsmażamy zrazy na oleju.
Przekładamy do innego naczynia zalewamy wodą, dorzucam liście laurowe i duszę pod przykryciem.
Na patelni podsmażam cebulkę, potem krótko czosnek. Polewam nimi zrazy jak się uduszą. Smacznego !