Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuje Wam pyszne soczyste zrazy z ogórkiem małosolnym, kiełbasą.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 645
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 396
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15095
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1829
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 645
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 396
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15095
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1829
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy.
2. Cebule obieramy i kroimy w kostkę przekładamy do miseczki.
3. Ogórki, kiełbasę kroimy również w kostkę dokładamy do cebuli.
4. Dodajemy musztardę i dokładnie mieszamy.
5. Plastry mięsa rozkładamy, doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Na każdy kawałek mięsa wykładamy trochę farszu.
7. Zawijamy ciasno w roladki i spinamy wykałaczką.
8. Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. W garnku zagotować trochę wody i przełożyć roladki, gotować aż mięso będzie dobre.
10. Dokładamy ziarna pieprzu, ziela ang. oraz listek laurowy.
11. Na koniec mąkę rozrabiamy z odrobiną zimnej wody i zaprawiamy sos.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego