Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuje Wam pyszne soczyste zrazy z ogórkiem małosolnym, kiełbasą.
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 23
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 37
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 89
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 292
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 23
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 37
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 89
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 292
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy.
2. Cebule obieramy i kroimy w kostkę przekładamy do miseczki.
3. Ogórki, kiełbasę kroimy również w kostkę dokładamy do cebuli.
4. Dodajemy musztardę i dokładnie mieszamy.
5. Plastry mięsa rozkładamy, doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Na każdy kawałek mięsa wykładamy trochę farszu.
7. Zawijamy ciasno w roladki i spinamy wykałaczką.
8. Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. W garnku zagotować trochę wody i przełożyć roladki, gotować aż mięso będzie dobre.
10. Dokładamy ziarna pieprzu, ziela ang. oraz listek laurowy.
11. Na koniec mąkę rozrabiamy z odrobiną zimnej wody i zaprawiamy sos.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego