Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuje Wam pyszne soczyste zrazy z ogórkiem małosolnym, kiełbasą.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1042
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 967
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12864
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1042
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 967
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12864
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy.
2. Cebule obieramy i kroimy w kostkę przekładamy do miseczki.
3. Ogórki, kiełbasę kroimy również w kostkę dokładamy do cebuli.
4. Dodajemy musztardę i dokładnie mieszamy.
5. Plastry mięsa rozkładamy, doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Na każdy kawałek mięsa wykładamy trochę farszu.
7. Zawijamy ciasno w roladki i spinamy wykałaczką.
8. Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. W garnku zagotować trochę wody i przełożyć roladki, gotować aż mięso będzie dobre.
10. Dokładamy ziarna pieprzu, ziela ang. oraz listek laurowy.
11. Na koniec mąkę rozrabiamy z odrobiną zimnej wody i zaprawiamy sos.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego