Dania główne Przepis na:
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Wołowinę podziej na plastry, rozbij je, posmaruj każdy z jednej strony musztardą, przykryj plastrem boczku. Na każdym plastrze ułóż po kawałku ogórka konserwowego. Zwiń roladki, zepnij je wykałaczką i obsmaż na oleju. Podlej wodą, dodaj przyprawy i duś 40 min.
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

iwona_s 16 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
ale to wygląda :-(0 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 19 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
smak dzieciństwa, warto odświeżyć pamięć :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Agunkaa 08 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Kobieto zainspiruj sie czyms.....bo te dania wygladaja jak bys musiala,a nie mogla.2 Kto głosował? | Odpowiedz

oliwia_winna 08 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Goblinku; to co jest na tym zdjęciu nie wygląda zbyt apetycznie.3 Kto głosował? | Odpowiedz

Zofia5 08 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
ale mi nowość, każdy zna ten przepis!3 Kto głosował? | Odpowiedz