Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13012
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1477
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14324
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5922
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13012
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1477
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14324
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5922
Składniki
Wołowinę podziej na plastry, rozbij je, posmaruj każdy z jednej strony musztardą, przykryj plastrem boczku. Na każdym plastrze ułóż po kawałku ogórka konserwowego. Zwiń roladki, zepnij je wykałaczką i obsmaż na oleju. Podlej wodą, dodaj przyprawy i duś 40 min.