Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 104
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 98
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15381
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 104
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 98
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15381
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Składniki
Mięso rozbić tłuczkiem ,oprószyć solą i pieprzem. Na każdym zrazie ułożyć ser.
Zawinąć w roladę ,dokładnie obwiązać sznurkiem ,tak aby ser nie wypłyną ze środka. Lekko podsmażyć.
Pory pokroić w póltalarki ,podsmażyć na maśle i zalać ½ l bulionu warzywnego ,poddusić i wrzucić do nich podsmażone zrazy. Dusić jeszcze ok. 20 min ,po czym zrazy wyjąć. Na patelni przygotować białą zasmażkę z masła i mąki. Rozprowadzić bulionem ,po czym wlać do duszonych porów. Gotować jeszcze ok. 5 min. Podawać razem ze zrazami.