Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1994
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3981
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1994
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3981
Składniki
piersi umyć ,osuszyć ,skroić tak aby otrzymać sześć porcji na kotlety ,rozbić
ogórki kroimy w dowolnej wielkości paski
cebule również pokroić w paski (przekroić na pół i ciąć w poprzek
gotowe kotlety z piersi smarujemy masłem
na tak przygotowane kotlety kładziemy kolejno: ser ,boczek ,ogórek ,cebule i zawijamy
gotowe zrazy otoczyć w jajku ,bułce tartej ,tą czynność wykonać dwukrotnie
smażymy w głębokiej patelni na rozgrzanej oliwie z każdej strony na złoty kolor