Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 253
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 644
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 253
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 644
Składniki
piersi umyć ,osuszyć ,skroić tak aby otrzymać sześć porcji na kotlety ,rozbić
ogórki kroimy w dowolnej wielkości paski
cebule również pokroić w paski (przekroić na pół i ciąć w poprzek
gotowe kotlety z piersi smarujemy masłem
na tak przygotowane kotlety kładziemy kolejno: ser ,boczek ,ogórek ,cebule i zawijamy
gotowe zrazy otoczyć w jajku ,bułce tartej ,tą czynność wykonać dwukrotnie
smażymy w głębokiej patelni na rozgrzanej oliwie z każdej strony na złoty kolor