Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1409
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1345
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1409
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1345
Składniki
piersi umyć ,osuszyć ,skroić tak aby otrzymać sześć porcji na kotlety ,rozbić
ogórki kroimy w dowolnej wielkości paski
cebule również pokroić w paski (przekroić na pół i ciąć w poprzek
gotowe kotlety z piersi smarujemy masłem
na tak przygotowane kotlety kładziemy kolejno: ser ,boczek ,ogórek ,cebule i zawijamy
gotowe zrazy otoczyć w jajku ,bułce tartej ,tą czynność wykonać dwukrotnie
smażymy w głębokiej patelni na rozgrzanej oliwie z każdej strony na złoty kolor