Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po usmażeniu są bardzo chrupiące ........
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Połaczyc wszystkie składniki tylko do masy dodac pół szkl bułki tartej a druga połowę zostawic do panierki,formowac zrazy , smażyc na głebokim oleju z kazdej strony .Podawac na ciepło bo wtedy są bardzo chrupiące dzięki temu ze jest w nich ser żółty ...