Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po usmażeniu są bardzo chrupiące ........
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Połaczyc wszystkie składniki tylko do masy dodac pół szkl bułki tartej a druga połowę zostawic do panierki,formowac zrazy , smażyc na głebokim oleju z kazdej strony .Podawac na ciepło bo wtedy są bardzo chrupiące dzięki temu ze jest w nich ser żółty ...