Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po usmażeniu są bardzo chrupiące ........
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2312
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1336
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2312
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1336
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Składniki
Połaczyc wszystkie składniki tylko do masy dodac pół szkl bułki tartej a druga połowę zostawic do panierki,formowac zrazy , smażyc na głebokim oleju z kazdej strony .Podawac na ciepło bo wtedy są bardzo chrupiące dzięki temu ze jest w nich ser żółty ...