Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i smaczne zrazy, najlepiej smakują z sosem grzybowym. Bardzo lubię kaszę jaglaną i często szukam pomysłu, by przemycić ją do codziennych potraw. Naprawdę warto.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 375
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 727
W ten sposób ugotowane jajka nie będą mieć zielonkawej obwódki na żółtku, no...
Odsłon: 326
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 375
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 727
W ten sposób ugotowane jajka nie będą mieć zielonkawej obwódki na żółtku, no...
Odsłon: 326
Składniki
Kaszę jaglaną ugotować wg przepisu. Cebulę obrać, posiekać, zrumienić na maśle. Kaszę wymieszać z mięsem i cebulą. Wbić jajka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Masę dokładnie wymieszać, formować zrazy, obtaczać w bułce tartej. Usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Potrawę posypać natką lub koperkiem.