Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, szybka w przygotowaniu zupa pełna warzyw i mięsa.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1935
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3888
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3703
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 487
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1935
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3888
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3703
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 487
Składniki
Obrane ziemniaki, marchew i łodygi selera naciowego kroimy w kostkę. Do garnka wlewamy litr wody. Dodajemy pokrojone warzywa i doprawiamy do smaku solą. Gotujemy 20 minut.
Po 20 minutach do garnka z zupą dodajemy mrożone brokuły i groszek oraz mięso podsmażone z cebulą i czosnkiem. Wlewamy mleko kokosowe i gotujemy jeszcze 10 minut. Przed końcem gotowania zupę doprawiamy do smaku przyprawą curry. Smacznego.
Mięso mielone podsmażamy na oliwie wraz z pokrojoną cebulą i sprasowanym czosnkiem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.