Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa-krem z menu Anny Lewandowskiej. Niezwykle aromatyczna.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3756
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2113
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5559
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5574
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3756
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2113
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5559
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5574
Składniki
Dynię pokroiłam w kostkę. Na oleju kokosowym lekko poddusiłam cebulę i ząbki czosnku. Do podduszonej dodałam dynię i zalałam wszystko wodą, tak aby lekko przykryła dynię. Dusiłam na małym ogniu, pod koniec dodałam sok z pomarańczy i mleko kokosowe. Doprawiłam solą, pieprzem i curry. Wszystko zmiksowałam na gęsty krem. Można posypać dowolnymi kiełkami.