Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie aromatyczna zupa-krem , do tego strugi świeżej fioletowej marchewki. Domownicy i goście będą zachwyceni.
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 778
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 1078
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 313
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 778
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 1078
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 313
Składniki
Ziemniaki, pietruszkę i selera obrać, dobrze opłukać i gotować w bulionie około 20 minut. Rukolę opłukać, osuszyć i lekko porwać. Na patelni zeszklić posiekaną cebulę i czosnek, dodać rukolę, szybko podsmażyć. Przełożyć do ciepłego bulionu, zagotować. Całość po lekkim przestudzeniu zmiksować na krem. Podawać z prażonymi na suchej patelni orzechami i strugami marchewki startej na kuchennej temperówce.