Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie aromatyczna zupa-krem , do tego strugi świeżej fioletowej marchewki. Domownicy i goście będą zachwyceni.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35572
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1169
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1744
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5908
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35572
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1169
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1744
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5908
Składniki
Ziemniaki, pietruszkę i selera obrać, dobrze opłukać i gotować w bulionie około 20 minut. Rukolę opłukać, osuszyć i lekko porwać. Na patelni zeszklić posiekaną cebulę i czosnek, dodać rukolę, szybko podsmażyć. Przełożyć do ciepłego bulionu, zagotować. Całość po lekkim przestudzeniu zmiksować na krem. Podawać z prażonymi na suchej patelni orzechami i strugami marchewki startej na kuchennej temperówce.