Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie aromatyczna zupa-krem , do tego strugi świeżej fioletowej marchewki. Domownicy i goście będą zachwyceni.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31046
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5900
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31046
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5900
Składniki
Ziemniaki, pietruszkę i selera obrać, dobrze opłukać i gotować w bulionie około 20 minut. Rukolę opłukać, osuszyć i lekko porwać. Na patelni zeszklić posiekaną cebulę i czosnek, dodać rukolę, szybko podsmażyć. Przełożyć do ciepłego bulionu, zagotować. Całość po lekkim przestudzeniu zmiksować na krem. Podawać z prażonymi na suchej patelni orzechami i strugami marchewki startej na kuchennej temperówce.