Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe - ekonomiczne, proste i smaczne:-) Holendrzy się nim zajadają właśnie w jesienno-zimowe dni!!! Bardzo sycące i szybkie w przygotowaniu:-)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1801
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 273
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1801
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 273
Składniki
Ziemniaki obrać, boczek pokroić i kapustę kiszoną w razie potrzeby pokroić. W tym samym czasie gotujemy: - ziemniaki; - kapustę kiszoną; - kiełbasę; i smażymy nasz pokrojony boczek.
Do garnka z ziemniakami dodajemy naszą ugotowaną kapustę kiszoną, nasz podsmażony boczek, dolewamy trochę mleka i oczywiście troszkę pieprzymy i solimy. Naszą ugotowaną kiełbasę pokroić w plastry i ozdobić górę naszego dania! Zapraszam do obejrzenia filmu!!!!!!!