Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe - ekonomiczne, proste i smaczne:-) Holendrzy się nim zajadają właśnie w jesienno-zimowe dni!!! Bardzo sycące i szybkie w przygotowaniu:-)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15413
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4622
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 283
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2733
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4920
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15413
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4622
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 283
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2733
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4920
Składniki
Ziemniaki obrać, boczek pokroić i kapustę kiszoną w razie potrzeby pokroić. W tym samym czasie gotujemy: - ziemniaki; - kapustę kiszoną; - kiełbasę; i smażymy nasz pokrojony boczek.
Do garnka z ziemniakami dodajemy naszą ugotowaną kapustę kiszoną, nasz podsmażony boczek, dolewamy trochę mleka i oczywiście troszkę pieprzymy i solimy. Naszą ugotowaną kiełbasę pokroić w plastry i ozdobić górę naszego dania! Zapraszam do obejrzenia filmu!!!!!!!