Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Składniki
foremkę wyłożyć folią aluminiową na dno rozłożyć warstwę ciastek , zrobić krem wg przepisu na opakowaniu i zimny utrzeć z kostką margaryny kasi. wyłożyć masę na ciastka, rozsmarować , dać drugą warstwę ciastek, wyłożyć na to masę krówkę , rozsmarować ją, dać następną warstwę ciastek , ubić śmietanę schłodzoną z 4 łyżkami cukru pudru, wlać do niej wcześniej rozpuszconą żelatynę w pół szklanki wody, wymieszać i wylać na ciastka, na śmietanę ułożyć warstwę ciastek, czekolady rozpuścić z 4 łyżkami mleka i wylać na wierzch, rozsmarować i posypać migdałami