Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 33
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 117
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 33
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 117
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Składniki
foremkę wyłożyć folią aluminiową na dno rozłożyć warstwę ciastek , zrobić krem wg przepisu na opakowaniu i zimny utrzeć z kostką margaryny kasi. wyłożyć masę na ciastka, rozsmarować , dać drugą warstwę ciastek, wyłożyć na to masę krówkę , rozsmarować ją, dać następną warstwę ciastek , ubić śmietanę schłodzoną z 4 łyżkami cukru pudru, wlać do niej wcześniej rozpuszconą żelatynę w pół szklanki wody, wymieszać i wylać na ciastka, na śmietanę ułożyć warstwę ciastek, czekolady rozpuścić z 4 łyżkami mleka i wylać na wierzch, rozsmarować i posypać migdałami