Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy, lekki deser z soku buraczanego i jogurtu naturalnego.
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 165
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 436
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 165
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 436
Składniki
Do pojemnika wlewamy sok z buraka, dodajemy chia, dokładnie mieszamy. Po 15-20 minutach ponownie wszystko mieszamy. Pudding przekładamy do 3-4 szklanek i odstawiamy do lodówki najlepiej na całą noc a minimalnie na 4-5 godzin. Na wierzch gotowych puddingów kładziemy jogurt, posypujemy posiekanymi orzechami i polewamy syropem.