Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy, lekki deser z soku buraczanego i jogurtu naturalnego.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 659
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 659
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Do pojemnika wlewamy sok z buraka, dodajemy chia, dokładnie mieszamy. Po 15-20 minutach ponownie wszystko mieszamy. Pudding przekładamy do 3-4 szklanek i odstawiamy do lodówki najlepiej na całą noc a minimalnie na 4-5 godzin. Na wierzch gotowych puddingów kładziemy jogurt, posypujemy posiekanymi orzechami i polewamy syropem.