Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy, lekki deser z soku buraczanego i jogurtu naturalnego.
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 26
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 350
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 26
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 350
Składniki
Do pojemnika wlewamy sok z buraka, dodajemy chia, dokładnie mieszamy. Po 15-20 minutach ponownie wszystko mieszamy. Pudding przekładamy do 3-4 szklanek i odstawiamy do lodówki najlepiej na całą noc a minimalnie na 4-5 godzin. Na wierzch gotowych puddingów kładziemy jogurt, posypujemy posiekanymi orzechami i polewamy syropem.