Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Masło utrzeć na puch,dodawać po łyżce masy kajmakowej i ucierać na średnich obrotach. Pod koniec kiedy całą puszkę wykorzystamy,dodajemy kakao i ucieramy. Na samym końcu dolewać stopniowo alkohol i cały czas ucierać. Rozłożyć wafle,każdy smarować masą,kłaść na wierzch drugi i tak do wykorzystania całej masy. Zawinąć w papier,dać do lodówki i położyć coś ciężkiego by andruty zlepiły się. Kroić ze skosa:)
Smacznego życzę!