Do góry

Desery Przepis na:

Andrut z jabłkiem w panierce

Andrut z jabłkiem w panierce

Autor:

Przepisów i artykułów: 2279 Ocena: 50092

Dodano:

Odsłon: 23583

:)

Składniki

  • 1 andrut
  • masa jabłkowa
  • 1 jajko
  • 1 cukier wanilinowy
  • bułka tarta
  • olej arachidowy do smażenia
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Andrut z jabłkiem w panierce

Przygotowanie

  1. Andruta smarujemy masą jabłkową,zwijamy w roladę. Tniemy na kawałki ok 3 cm. Jajko mieszamy z cukrem wanilinowym,obtaczamy w bułce tartej,smażymy na oleju arachidowym.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

mufinka 25 lutego 2014 "Kultowy" przepis, ja bym chętnie spróbowała. :) Odpowiedzi: 1 ▼

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

inezka7 01 sierpnia 2013 Super przepis:) Nigdy nie jadłam tak przygotowanego andruta a widząc jakie są składniki to musi być mega dobre!Po weekendzie kupuję wafle,mus jabłkowy mam i robię tą pyszotę:) Głupimi komentami się nie przejmuj,nie mają ludziska problemów,zajęć to tu się wyzywają.Pozdrawiam cię serdecznie i proszę o więcej takich nietuzinkowych przepisów:) Odpowiedzi: 1 ▼

12 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń