Do góry

Desery Przepis na:

Andruty z masą kakaową

Andruty z masą kakaową

Autor:

Przepisów i artykułów: 197 Ocena: 2059

Dodano:

Odsłon: 27459

Andruty przekładane masą kakaową.

Składniki

  • 1 szklanka mleka
  • ½ szklanki cukru
  • 1 kostka margaryny
  • 2 łyżki kakao
  • 1 ½ szklanki mleka w proszku
> 6 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mleko zagotować z cukrem, margaryną oraz kakao. Po zagotowaniu odstawić i przestudzić. Po wystudzeniu dodać mleko w proszku i dokładnie wymieszać. Przełożyć andruty przygotowana masą. Wstawić do lodówki na godzinę przed podaniem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń