Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Andruty przekładane masą kakaową.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 210
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 939
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 506
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666473
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 210
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 939
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 506
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666473
Składniki
Mleko zagotować z cukrem, margaryną oraz kakao. Po zagotowaniu odstawić i przestudzić. Po wystudzeniu dodać mleko w proszku i dokładnie wymieszać. Przełożyć andruty przygotowana masą. Wstawić do lodówki na godzinę przed podaniem.