Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczny deser uświetni każdy obiad.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 577
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18463
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 80
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 61
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 577
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18463
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 80
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 61
Składniki
Galaretkę o smaku morelowym rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody , pozostawić do zakrzepnięcia. Galaretkę o smaku agrestowym rozpuścić w 1 1/2 szklanki gorącej gotowanej wody. Prince polo pokruszyć lub utrzeć na tarce podzielić na 4 części, ułożyć w pucharkach.
Pestki granata wyłuskać. Śmietanę ubić na sztywno, wymieszać z krzepnącą galaretką. Wyłożyć porcje na pokruszone prince polo , posypać po 2 łyżki pestek granata.
Galaretkę wiśniową rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić do zakrzepnięcią. Galaretkę agrestową pokroić w kostkę i ułożyć na pestki granata.
Mandarynki obrać podzielić na cząstki , po 1 dodać do pucharków.
Dodać pozostałe pestki granata i zalać galaretką wiśniową. Schłodzić 3 godziny.