Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle aromatyczny deser uświetni każdy obiad.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2174
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 393
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 807
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17298
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2174
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 393
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 807
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17298
Składniki
Galaretkę o smaku morelowym rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody , pozostawić do zakrzepnięcia. Galaretkę o smaku agrestowym rozpuścić w 1 1/2 szklanki gorącej gotowanej wody. Prince polo pokruszyć lub utrzeć na tarce podzielić na 4 części, ułożyć w pucharkach.
Pestki granata wyłuskać. Śmietanę ubić na sztywno, wymieszać z krzepnącą galaretką. Wyłożyć porcje na pokruszone prince polo , posypać po 2 łyżki pestek granata.
Galaretkę wiśniową rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić do zakrzepnięcią. Galaretkę agrestową pokroić w kostkę i ułożyć na pestki granata.
Mandarynki obrać podzielić na cząstki , po 1 dodać do pucharków.
Dodać pozostałe pestki granata i zalać galaretką wiśniową. Schłodzić 3 godziny.