Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do babeczek użyłam pełnoziarnistej mąki, orzechów laskowych i cukru trzcinowego, dzięki czemu mają ciemniejszą barwę. Poza tym pięknie pachną bananami i smakują tak dobrze, że muszę odpędzać dzieci, żeby wszystkich od razu nie zjadły....
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 233
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1295
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4095
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1042
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 233
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1295
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4095
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1042
Składniki
W jednej misce wymieszać mąkę, proszek, sodę, cynamon i orzechy.
W drugiej misce rozgnieść widelcem banany. Dodać do nich jajko, cukier, olej i twaróg i wszystko wymieszać trzepaczką rózgową. Wsypać sypkie składniki i jeszcze raz dokładnie wymieszać.
Piekarnik nagrzać do 190 stopni. Formę do babeczek wyłożyć papilotkami (12sztuk).
Ciasto przełożyć do papilotek i wstawić do nagrzanego piekarnika na środkowy poziom. Piec 20 minut. Smacznego :)