Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki czekoladowe z marcepanem są tak dobre, że każdy sięgnie po drugie ciastko.
mikser, forma na babeczki, piekarnik
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 245
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2483
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1832
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28522
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 245
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2483
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1832
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28522
Składniki
1. Masło utrzeć z cukrem i jajkami na krem. 2. W drugiej misce połączyć ze sobą mąki, kakao i proszek. 3. Wszystko ze sobą połączyć i zmiksować na jednolitą masę. 4. Łyżką nałożyć ciasto do wysmarowanej wcześniej masłem formy na babeczki. 5. Piec w 175°C na góra-dół przez 20 minut. 6. Przekroić babeczki na pół i poczekać aż trochę ostygną. 7. Wysmarować połówki babeczek dżemem. 8. Marcepan rozwałkować i powycinać kółka. Włożyć między babeczki. 9. Babeczki posypać cukrem pudrem. Smacznego! :) ps. Składniki wskazane na 9 sztuk.