Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki czekoladowe z marcepanem są tak dobre, że każdy sięgnie po drugie ciastko.
mikser, forma na babeczki, piekarnik
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30652
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30652
Składniki
1. Masło utrzeć z cukrem i jajkami na krem. 2. W drugiej misce połączyć ze sobą mąki, kakao i proszek. 3. Wszystko ze sobą połączyć i zmiksować na jednolitą masę. 4. Łyżką nałożyć ciasto do wysmarowanej wcześniej masłem formy na babeczki. 5. Piec w 175°C na góra-dół przez 20 minut. 6. Przekroić babeczki na pół i poczekać aż trochę ostygną. 7. Wysmarować połówki babeczek dżemem. 8. Marcepan rozwałkować i powycinać kółka. Włożyć między babeczki. 9. Babeczki posypać cukrem pudrem. Smacznego! :) ps. Składniki wskazane na 9 sztuk.