Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze na świecie babeczki kakaowo-waniliowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygotowaniu, zachwycą smakiem i zapachem. Są miękkie i delikatne, pyszne. Jest to bazowy przepis na muffinki.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1057
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101551
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6041
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1057
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101551
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6041
Składniki
W jednej misce mieszamy składniki mokre, w drugiej suche (oprócz ziemnego kakao i oleju waniliowego). Następnie łączymy i krótko mieszamy. Ciasto dzielimy na 2 części. Do jednej części dodajemy 2 łyżki kakao i mieszamy. Do drugiej części dodajemy olejek waniliowy, mieszamy. Ciasto przekładamy do formy na muffinki do 3/4 jej wysokości (łyżka ciasta jasnego, na to łyżka ciasta ciemnego). Babeczki pieczemy ok 20 min w 200 stopniach.