Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne , niezwykle łatwe i szybkie w przygotowaniu bez użycia miksera babeczki kakaowe z dżemem z czarnej porzeczki pięknie się prezentują i wyglądają. Idealne na różne okazje, warto je wypróbować na zbliżające się Walentynki ️
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
Jajka ubij z cukrem za pomocą rózgi, dodaj olej , mleko oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao. Wszystko dokładnie wymieszaj
Do papilotek nakładaj po łyżce ciasta, na ciasto łyżeczkę dżemu z czarnej porzeczki i przykryj drugą łyżką ciasta.
Blaszkę z babeczkami wstaw do nagrzanego do 180 st. piekarnika i piec około 25 minut. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.