Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybciutko się robi, dla niespodziewanych gości mamy deser w 30 minut ;)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326142
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12004
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16616
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5354
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326142
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12004
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16616
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5354
Składniki
1. Mąkę wsypujemy do miski. 2. Dodajemy cukier puder, proszek do pieczenia oraz sodę, razem mieszamy.
3. W drugiej misce mieszamy jogurt z jajkiem oraz olejkiem i dodajemy to wszystko do mąki.
4. Dodajemy borówki, mieszamy.
5. Napełniamy Formy.
6. Pieczemy 180 °C 20 minut.
7. Muffinki gotowe. 8. Smacznego.