Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki oblane czekoladą są słodką przekąską.
Przepis dnia
Spodziewasz się gości i chcesz ugotować coś smacznego, a zarazem szybkiego na...
Odsłon: 10731
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9467
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 1265
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2605
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1091
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4894
Przepis dnia
Spodziewasz się gości i chcesz ugotować coś smacznego, a zarazem szybkiego na...
Odsłon: 10731
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9467
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 1265
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2605
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1091
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4894
Składniki
W misce utrzeć masło z cukrem na puszystą masę.
Dodawać jajka miksując. Dodawać po kolei mąkę, kakao i proszek.zmielone orzechy i mleko. Dodać posiekaną mleczną czekoladę, wymieszać.
Ciasto przełożyć do foremek.
Piec około 25 minut 170 stopni. Wyjąć, wystudzić na kratce
Do rondelka wlać 6 łyżek wody, czekolady, margarynę. Dodać śmietanę. Roztopić na małym ogniu.
Babeczki polać zimną polewą .