Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki najlepiej smakują jeszcze letnie. Ci co nie liczą kalorii mogą je dodatkowo posypać cukrem pudrem.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 460
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1809
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 371
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 460
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1809
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 371
Składniki
Mleko, jajka i olej rozmieszać trzepaczką. Mąkę, proszek do pieczenia i budyń oraz cukier wymieszać i wsypać do naczynia z płynną mieszanką. Wymieszać widelcem i dodać borówki, delikatnie wymieszać. Silikonowe foremki wypełnić ciastem do 3/4 wysokości i wstawić do piekarnika nagrzanego do 175-180 stopni i piec 30 minut. Upieczone babeczki wystudzić i ewentualnie posypać cukrem pudrem.