Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki najlepiej smakują jeszcze letnie. Ci co nie liczą kalorii mogą je dodatkowo posypać cukrem pudrem.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1541
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1541
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5051
Składniki
Mleko, jajka i olej rozmieszać trzepaczką. Mąkę, proszek do pieczenia i budyń oraz cukier wymieszać i wsypać do naczynia z płynną mieszanką. Wymieszać widelcem i dodać borówki, delikatnie wymieszać. Silikonowe foremki wypełnić ciastem do 3/4 wysokości i wstawić do piekarnika nagrzanego do 175-180 stopni i piec 30 minut. Upieczone babeczki wystudzić i ewentualnie posypać cukrem pudrem.