Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowy deser dla naszych pociech.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2215
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 131
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 185
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 187
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2215
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 131
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 185
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 187
Składniki
Masło, masę krówkową przełożyć do rondelka i na małym ogniu doprowadzić do rozpuszczenia co jakiś czas mieszając, dodać kakao, dobrze wymieszać, zdjąć z ognia, wsypać ryż preparowany i również delikatnie wymieszać, lekko przestudzić. Gotową masę przekładać wilgotna łyżką do babeczek, ostudzić i wstawić do lodówki do następnego dnia. Możemy jeszcze świątecznie udekorować. Smacznego.