Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała babka na święta.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 18521
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9511
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2074
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4078
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 681
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 345
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 18521
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9511
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2074
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4078
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 681
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 345
Składniki
Wykonanie: Żółtka utrzeć z cukrem, cały czas ucierając dodać, margarynę, olej, ocet, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Następnie dodać ubitą pianę z białek, lekko wymieszać łyżką. Gotowe ciasto przelać do formy babowej posmarowanej tłuszczem i posypanej wiórkami kokosowymi. Po czym powpychać pionowo banany, tak aby zatopiły się w cieście. Piec w temperaturze 180 stopni przez około 45 minut.