Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i wilgotna babka z dodatkiem buraków czerwonych .
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 240
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 604
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 242
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2435
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 240
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 604
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 242
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2435
Składniki
Buraki zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Jajka ubij na puszystą masę z cukrem u cukrem waniliowym. Dodaj olej oraz przesianą mąkę z proszkiem i kakao. Na koniec dodaj pokrojoną czekoladę i buraki. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Ciasto przelej do silikonowej foremki na babkę i piecz około 45 minut w temperaturze 180 st lub do suchego patyczka . Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem .