Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Goście za rogiem, a Ty nie masz nawet ciasta? Spieszymy z pomocą! Poznaj nasz przepis na błyskawiczną babkę z ajerkoniakiem! Goście będą zachwyceni!
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 54
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 681
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 455
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 128
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 54
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 681
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 455
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 128
Składniki
W misce ubijamy jajka oraz cukier. W mniejszej miseczce łączymy mąkę ziemniaczaną i pszenną oraz proszek do pieczenia. Do ubijającej się masy wlewamy olej oraz ajerkoniak. Zmniejszamy obroty miksera i dodajemy mąkę. Gotową masę przelewamy do formy. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180°C przez godzinę.