Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne.
Margarynę utrzec z cukrem, a następnie z dżemem. Dodac kakao, jaja, mleko, mąkę z proszkiem. Wyrobic ciasto. Wylac do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec ok. 40 minut. Po wystudzeniu można polac czekoladą.
Uniwersalny biszkopt. Tym razem upiekłam w formie 28 cm x 26 cm. Upieczony w...
Odsłon: 100
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 76
Uniwersalny biszkopt. Tym razem upiekłam w formie 28 cm x 26 cm. Upieczony w...
Odsłon: 100
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 76
Składniki
Margarynę utrzec z cukrem, a następnie z dżemem. Dodac kakao, jaja, mleko, mąkę z proszkiem. Wyrobic ciasto. Wylac do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec ok. 40 minut. Po wystudzeniu można polac czekoladą.
Przepisy Desery
Desery
Idealny biszkopt siostry Anastazji
Desery
Szarlotka sypana
Desery
Podstawowy przepis na biszkopt kakaowy z 6 jaj
Desery
Ciasto sypane z truskawkami
Idealny biszkopt siostry Anastazji
Biszkopt to jeden z podstawowych wypieków, który stanowi podstawę tortów i wi...
Odsłon: 25
Szarlotka sypana
Dzisiaj polecam sypaną szarlotkę, prostą w wykonaniu, szybką, a za razem bard...
Odsłon: 62