Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To połączenie jest naprawdę smaczne :) warto się skusić na nie !
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4416
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11995
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6825
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5615
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4416
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11995
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6825
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5615
Składniki
Nastawić piekarnik na 170 stopni góra-dół. Składniki suche na ciasto wymieszać w jednej miseczce w drugiej mokre. Połączyć, dodać zgniecione banany i czekoladę. Wymieszać łyżką. Napełnić papilotki do 4/5 wysokości. Piec 20 minut. mi wyszło 12 muffinek o średnicy 5 cm. Schłodzić. [ najlepiej przed nakładaniem kremu włożyć na godzinę do lodówki mamy pewność że się nie rozpuści i nie "zjedzie".]
Krem: kremówkę ubić na sztywno pod koniec miksowania dodać Cappuccino. Udekorować babeczki i posypać startą czekoladą. Smacznego !