Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banany, czekolada, kawa - połączenie idealne. Te muffiny są mięciutkie, mocne i obłędne w smaku. Są świetnym rozwiązaniem na nadmiar dojrzałych bananów w domu. ;)
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6349
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1041
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6349
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1041
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Składniki
2 banany rozgnieść, wymieszać z resztą mokrych składników. W drugiej misce wymieszać suche składniki. Wsypać suche do mokrych i wymieszać łyżką do połączenia składników, nie trzeba mieszać dokładnie, ciasto ma grudki od rozgniecionych bananów. Napełnić foremkę do muffinów, wyłożoną papilotkami. Jednego banana pokroić na plasterki ułożyć na środku każdego muffina. Piec w 180° przez 30 minut.