Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ nie jestem zwolenniczką cukru zmodyfikowałam dostępne przepisy i zrobiłam własne ciasto.Wyszło świetne bez cukru i słodzika.
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65092
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 540
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5798
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 614
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65092
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 540
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5798
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 614
Składniki
W rondelku roztopiłam masło i odstawiłam do ostygnięcia.Następnie w dużej misce widelcem rozdrobniłam banany (najlepiej bardzo dojrzałe).Dodałam do nich mąkę,proszek i jajka,wymieszałam.Potem masło i rodzynki.Gotową masę przełożyłam do keksówki,piekłam 60min w 180 stopniach.Smacznego