Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ nie jestem zwolenniczką cukru zmodyfikowałam dostępne przepisy i zrobiłam własne ciasto.Wyszło świetne bez cukru i słodzika.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17216
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 414
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 68
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 146
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 172
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17216
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 414
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 68
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 146
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 172
Składniki
W rondelku roztopiłam masło i odstawiłam do ostygnięcia.Następnie w dużej misce widelcem rozdrobniłam banany (najlepiej bardzo dojrzałe).Dodałam do nich mąkę,proszek i jajka,wymieszałam.Potem masło i rodzynki.Gotową masę przełożyłam do keksówki,piekłam 60min w 180 stopniach.Smacznego