Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie łatwe! Szybkie! Tanie! Smakuje tak samo jak wygląda - rewelacyjnie!
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 184
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 587
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 628
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 184
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 587
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 628
Składniki
Dno tortownicy (o średnicy ok. 20cm) wykładamy herbatnikami.
Banany kroimy w plasterki. Układamy na warstwie herbatników jeden przy drugim.
Budynie gotujemy według instrukcji na opakowaniu dodając łyżkę masła.
Do ugotowanych wsypujemy galaretki.Całość mieszamy!Studzimy.
Do przestudzonej masy dodajemy żółtko i mieszamy ponownie.
Tak przygotowaną masę wlewamy do tortownicy.
Gdy stężeje dekorujemy wg własnego pomysłu czekoladą!