Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na bardzo mocno czekoladowe muffinki.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Składniki
Jednej misce mieszamy składniki suche: mąka, kakao, cukier biały i trzcinowy, sodę oraz proszek do pieczenia. W drugiej większej misce mieszamy składniki mokre. Na początek jajka mieszamy z jogurtem naturalnym, gdy już będą dokładnie wymieszane dodajemy mleko oraz stopione przestudzone masło.
Następnie do mokrych składników dodajemy składniki suche. Na koniec dodajemy posiekaną czekoladę. Wszystko krótko mieszamy. Ciasto wykładamy do papilotek (12 sztuk) pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 25 minut.