Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112929
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 253
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 539
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 476
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 848
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112929
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 253
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 539
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 476
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 848
Składniki
Jajka ubij na jednolitą masę, następnie dodaj cukier kokosowy. Do powstałej masy dodawaj porcjami jogurt naturalny, olej kokosowy(powinien mieć płynna formę), sok z cytryny. W osobnej misce wymieszaj proszek do pieczenia z mąką. Dodawaj mieszankę suchych składników i miksuj do połączenia całości. Ciasto wylej do blachy a na wierzch ułóż śliwki Piecz w blasze 23 cm 180 stopni 55-60 minut
więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/