Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe batoniki, szybkie i zdrowe!!!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1254
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1355
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1092
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1254
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1355
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1092
Składniki
Orzechy, migdały i rodzynki kroimy, ale niezbyt drobno. Wszystkie suche składniki wrzucamy do miski, dodajemy jajko i łyżkę miodu, dokładnie mieszamy. Na blaszce (można użyć keksówki) wykładamy papier do pieczenia, a następnie masę. Masę równomiernie rozprowadzamy i dobrze ugniatamy. Pieczemy około 10 minut w 180 stopniach. Po przestudzeniu blok orzechowy dzielimy na mniejsze batoniki. Do batoników można dodać kokos, żurawinę, suszone banany i inne suszone owoce. Można je oblać roztopioną czekoladą.... Możliwości jest mnóstwo!!! Polecam!!!