Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe batoniki, szybkie i zdrowe!!!
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19999
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 604
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7034
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244651
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19999
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 604
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7034
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244651
Składniki
Orzechy, migdały i rodzynki kroimy, ale niezbyt drobno. Wszystkie suche składniki wrzucamy do miski, dodajemy jajko i łyżkę miodu, dokładnie mieszamy. Na blaszce (można użyć keksówki) wykładamy papier do pieczenia, a następnie masę. Masę równomiernie rozprowadzamy i dobrze ugniatamy. Pieczemy około 10 minut w 180 stopniach. Po przestudzeniu blok orzechowy dzielimy na mniejsze batoniki. Do batoników można dodać kokos, żurawinę, suszone banany i inne suszone owoce. Można je oblać roztopioną czekoladą.... Możliwości jest mnóstwo!!! Polecam!!!