Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne chrupiące bakaliowe batony. Super na drugie śniadanie lub małe co nie co do przegryzienia :)
Blachę o wym. 25/25 cm wykładamy papierem do pieczenia.
Cukier, miód oraz tłuszcz rozpuszczamy i chwilkę gotujemy.
Do miski wsypujemy płatki, słonecznik, ziarenka lnu i jagłę. Mieszamy ze sobą i wlewamy miodową masę. Dokładnie mieszamy i wykładamy na blachę. Wyrównujemy i dobrze ugniatamy. Odstawiamy do wystudzenia, a następnie chowamy do lodówki na 1-2 godziny. Kroimy na dowolne kawałki. Przechowujemy w lodówce. Smacznego :)
Idealnie proste, idealnie szybkie, idealnie zdrowe, jeszcze bardziej smaczne...
Odsłon: 5752
Gołąbki to bardzo smaczne, a przy tym efektowne danie. Klasyk polskiej kuchni...
Odsłon: 18826
Sezon na popierówki w pełni dziś proponuję pyszne pierogi idealne na letni ob...
Odsłon: 3415
Bardzo dobre ciasto. Słodycz ciasta przełamana kwasowością owoców i chrupką b...
Odsłon: 3107
Przygotowanie tego dania zajmuje mniej niż 30 minut, dlatego przygotuj ten ma...
Odsłon: 166
Podkręcona zupa ziemniaczana z serem i z pesto! Gęsta aromatyczna i sycąca.
Odsłon: 88
Gołąbki to bardzo smaczne, a przy tym efektowne danie. Klasyk polskiej kuchni...
Odsłon: 18826
Sezon na popierówki w pełni dziś proponuję pyszne pierogi idealne na letni ob...
Odsłon: 3415
Bardzo dobre ciasto. Słodycz ciasta przełamana kwasowością owoców i chrupką b...
Odsłon: 3107
Przygotowanie tego dania zajmuje mniej niż 30 minut, dlatego przygotuj ten ma...
Odsłon: 166
Podkręcona zupa ziemniaczana z serem i z pesto! Gęsta aromatyczna i sycąca.
Odsłon: 88
Składniki
Blachę o wym. 25/25 cm wykładamy papierem do pieczenia. Cukier, miód oraz tłuszcz rozpuszczamy i chwilkę gotujemy. Do miski wsypujemy płatki, słonecznik, ziarenka lnu i jagłę. Mieszamy ze sobą i wlewamy miodową masę. Dokładnie mieszamy i wykładamy na blachę. Wyrównujemy i dobrze ugniatamy. Odstawiamy do wystudzenia, a następnie chowamy do lodówki na 1-2 godziny. Kroimy na dowolne kawałki. Przechowujemy w lodówce. Smacznego :)
Przepisy Desery
Desery
Biszkopt, który zawsze wychodzi
Desery
Deser „Czarna jagoda”
Desery
Ciasto z patelni
Desery
Wafle z kajmakiem - błyskawiczny deser
Biszkopt, który zawsze wychodzi
Szybki i prosty przepis na biszkopt. Zawsze wyrasta.
Odsłon: 121
Deser „Czarna jagoda”
Dzisiaj następny łatwy przepis na bardzo smaczny deser na zimno, do pucharków...
Odsłon: 469