Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne chrupiące bakaliowe batony. Super na drugie śniadanie lub małe co nie co do przegryzienia :)
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2497
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5479
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2231
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 960
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2497
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5479
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2231
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 960
Składniki
Blachę o wym. 25/25 cm wykładamy papierem do pieczenia. Cukier, miód oraz tłuszcz rozpuszczamy i chwilkę gotujemy. Do miski wsypujemy płatki, słonecznik, ziarenka lnu i jagłę. Mieszamy ze sobą i wlewamy miodową masę. Dokładnie mieszamy i wykładamy na blachę. Wyrównujemy i dobrze ugniatamy. Odstawiamy do wystudzenia, a następnie chowamy do lodówki na 1-2 godziny. Kroimy na dowolne kawałki. Przechowujemy w lodówce. Smacznego :)