Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i sprawdzają się świetnie do jesiennej kawki i nie tylko.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1456
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1163
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 928
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1456
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1163
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 928
Składniki
Białka ubijam na sztywno ze szczyptą soli. Powoli dodaję cukier cały czas ubijając. Ubijam aż cukier się rozpuści. Następnie dodaję wiórki kokosowe i mąkę ziemniaczaną.
Piekarnik nagrzewam do 110 stopni. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia nakładam łyżką bezy. Powinny trochę urosnąć, więc należy zrobić większe odstępy. Piekę 45 minut . Po czym uchylam piekarnik i pozostawiam do ostudzenia.