Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i sprawdzają się świetnie do jesiennej kawki i nie tylko.
Wyobraź sobie szczęśliwe krowy leniwie pasące się na zielonych zboczach gór w...
Odsłon: 1526
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 387
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 3048
Wyobraź sobie szczęśliwe krowy leniwie pasące się na zielonych zboczach gór w...
Odsłon: 1526
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 387
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 3048
Składniki
Białka ubijam na sztywno ze szczyptą soli. Powoli dodaję cukier cały czas ubijając. Ubijam aż cukier się rozpuści. Następnie dodaję wiórki kokosowe i mąkę ziemniaczaną.
Piekarnik nagrzewam do 110 stopni. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia nakładam łyżką bezy. Powinny trochę urosnąć, więc należy zrobić większe odstępy. Piekę 45 minut . Po czym uchylam piekarnik i pozostawiam do ostudzenia.