Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i smaczny sernik na świąteczny stół.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 944
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1907
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6477
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 944
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1907
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6477
Składniki
Wykonanie masy serowej: Margarynę utrzeć z żółtkami i cukrem, dodać zmielony twaróg, wymieszać. Białka ubić na sztywno i dodać do masy serowej i lekko wymieszać łyżką. Wykonanie biszkoptu: Ubić pianę z białek, dodać cukier, cukier waniliowy i dalej ubijać. Dodać roztarte żółtka, mąkę i delikatnie wymieszać. Ciasto wyłożyć na blachę posmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tartą. Następnie na ciasto wyłożyć bardzo delikatnie masę serową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec około 45 minut. SMACZNEGO.