Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 22 Ocena: 785
Dodano: 24.08.2010
Odsłon: 16758
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Upiec 2 biszkopty(Ja po upieczeniu gorące biszkopty z blaszką rzucam na podłogę z wysokości ok.35cm. Mój sposób na udany biszkopt).Po wystudzeniu ciast każde przekrawam na 6 pasków.Śmietanę ubijam z cukrem i śmietan fix.Na blaszce układam pasek ciemny smaruję śmietaną przyklejam pasek jasny. (3 ciemne, 3 jasne) Wierzch wyrównuje śmietaną. Druga warstwa, gdzie był pasek jasny na dnie daję ciemny Postępuje tak samo.
Wierzch polewam czekoladą.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

agus32 25 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
blaszka 25/40 cm6 Kto głosował? | Odpowiedz

kisiel 24 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
a jaka wielkosc blaszek0 Kto głosował? | Odpowiedz