Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser na bazie jogurtu Skyr z kokosem, kajmakiem i gorzką czekoladą. Zrobicie go w 10 minut.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3788
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3788
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Składniki
Jogurt miksujemy na wysokich obrotach miksera z masą kajmakową i aromatem. Dodajemy kokos i mieszamy łyżką. Deser rozdzielamy do 4 salaterek. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Polewamy desery. Wkładamy do lodówki na kilka godzin.